Diskuse

Podnikatelka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlásím se k Vám do firmy - se svými zkušenostmi ! Jako mladý, balím balík - otec mne pozoruje a kroutí hlavou. Co to děláš synu ? Nó - balím balík přece ... Tak se balí balík ? Vás, na SPŠT v Brně - neučili balit zboží ? No tak teda ne, na průmyslové škole textilní to sice neučí - ale zase máme ruštinu ... To jsem si mohl myslet - asrané socialistické školství, můj otec by tě z obchodu vyhodil, ani příručí by z tebe nebyl ... Otec se mýlil, navázal jsem na tradice a ŽL mám mám 25 let. Dře to - jde to, přeji mnoho úspěchů .... (Umíte balit balíky, kde se to učí, život ?) ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Život člověka naučí spoustu věcí i balit balíky :-) Teorie je teorie, ale praxe je praxe. Je pravda, že jedna zákaznice nás už pochválila, že to máme hezky zabalené a i to potěší. Mějte se fajn!

1 0
možnosti

Okamžitě zrušte Českou poštu. Čistě náhodou mám stejný obor podnikání jako Vy. I kurýrní služby mají své mouchy, ale bohorovnosti ČP nedosahují ani náhodou. A poznámky zapšklých státních nebo korporátních zaměstnanců neposlouchejte, hledají viníka za svůj vlastní zpackaný život ;-)

2 0
možnosti
Foto

Zdravím, jak jsem již psala níže, tak cca polovina zákazníků preferuje doručení přes ČP. I když jsem zkoušela v konkrétních případech nabídnout jiného ověřeného dopravce, tak si zákazník zvolil poštu. Lidi si chtějí balík asi vyzvednout na místě, které znají a neradi mění své zvyky. A kdo by chtěl přijít o polovinu zákazníků? :-) Myslím, že poštu nelze z nabídky zcela vyloučit. I kdyby se mi občas chtělo :-) Ale musím říct, že i tam jsou fajn lidi, jen by jich tam mělo být víc. Prostě to nestíhají. Náš pošťák jezdí i o víkendu, aby nebyl v pondělí zavalen balíky. A děkuji za povzbuzení, snažím se příspěvky do diskuse brát s nadhledem a pochopením pro lidskou duši.

0 0
možnosti

Nejsem sice podnikatelka jako Vy, ale své zásilky posílám s přepravními společnostmi a maximální spokojenost. Chce to hledat jiné řešení, stížnosti na blogu Vám zisk z podnikání nezvednou.

0 1
možnosti
Foto

Dobrý den, já si ani nemyslím, že by mi stěžování na blogu zvedlo zisky. Ani nevím jak bych toho dosáhla, nikde ani nepíšu jaký tovar nabízím. A věřte mi, že každý podnikatel musí denně hledat řešení svých problémů různé povahy. Zboží posíláme samozřejmě i jinými způsoby než ČP, ale když balík zákazník chce doručit poštou, tak s tím bohužel nic neuděláte a těch zákazníků není málo. Hezký den!

2 0
možnosti

Proto existují služby jako Zásilkovna, Uloženka apod. Narozdíl od České pošty fungují.

1 0
možnosti
Foto

Ano, máme samozřejmě v nabídce i Zásilkovnu, DPD, měli jsme i Uloženku. Uloženku využil tak jeden zákazník z měsíc, takže jsme jí přestali nabízet. Zásilkovnu využije tak 50 % lidí, ale ta polovina chce doručit poštou a to i v případě, že doporučím jinou službu. Lidi mají své zvyky a neradi je mění.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 468x
Baví mě psát. Ráda bych zkusila, zda mé texty budou někoho zajímat. Jednoduše, jestli to bude někdo číst. Jaké asi budou? Rozmanité, zábavné, k zamyšlení a snad s pozitivní odezvou od vás čtenárů...doufám :-))

Seznam rubrik